© Tähtikirppis 2019

Varaa myyntipaikka

 

 

PÖYTÄPAIKKOJA

 

LATTIAPAIKKOJA

PALVELUPAKETTEJA

  • Easypalvelu-paikka

  • Täydenpalvelun-paikka

 

 

myyntipaikat ja ohjeet

Tulosta hintalaput tästä

 

TOIMINTAPERIAATTEET JA OHJEET

 

Yleistä toiminnastamme

Kirppispaikan voi varata tiskiltä, puhelimitse tai sähköpostilla. Vuokra-ajan alkamisajankohta sovitaan aina etukäteen. Vuokrasopimuksen teko ja myyntipaikan vuokran maksu tapahtuu saapuessani kirpparille sovittuna aloituspäivänä. Vuokra-aika jatkuu automaattisesti viikoittain kunnes irtisanot vuokrasopimuksen. Irtisanominen tehdään tiskillä, puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään kahta päivää ennen vuokrasopimuksen päättymistä.

 

Hinnoittelu ja tavaroiden myynti

Hintalappuja saat kassalta tai nettisivuiltamme tulostamalla. Myös omia hintalappuja saa tehdä. Kassa ei kerää hintalappuja talteen. Hintalaput voi kiinnittää tuotteeseen mm. haka- ja nuppineuloilla, ommellen tai nitojalla. Myös tarralappuja voi käyttää.

Hintalappuun tulee merkitä myyjänumero, hinta ja tuotekuvaus. Mikäli haluat myydä tuotteitasi alennettuun hintaa, pyydä kassalta -50% kylttejä.

Myyntipaikan siisteydestä vastaat itse ellet ole ostanut EASY- tai KOKONAISPALVELUPAKETTIA.

Kaikki myynnissä olevat tuotteet on mahduttava omalle myyntipaikalle.

Paikka tulee tyhjentää vuokrajakson viimeisenä päivänä arkisin klo 17.00 mennessä ja viikonloppuisin klo 14.00 mennessä. Lopputilitys voidaan ottaa vasta paikan tyhjennyksen jälkeen. Mikäli paikka tyhjennetään kirpparin toimesta, veloitamme siitä 10 €.

 

Myynnin tilittäminen myyjälle

Tilitystapahtumassa tyhjenee aina koko myyjänumero kaikkine alanumeroineen. Tilityskuitissa näkyy eriteltynä jokaisen alanumeron myynti, sekä myytyjen tuotteiden kappalemäärä. Tilitys tehdään kerran viikossa tai viimeisenä myyntipäivänä. Myyntien tilitys päättyy joka päivä 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Tuoteturvavalvonta

Kirppiksellä on käytössä tuoteturvavalvonta. Myyjä voi halutessaan turvata tuotteita vuokraamalla hälyttimiä 20 snt/kpl. Kassan vieressä olevaan lasivitriiniin voi lisäksi jättää arvokkaita tuotteita hintaan 2 € esine / maksimiaika 1 kk.